Xman silicone kopen

Xman silicone kopen? Sinds een tijdje zijn ik en mijn man op zoek naar een glijmiddel-merkt dat voor ons het beste werkt. Toen we eigenlijk alle glijmiddelen geprobeerd hadden die verkrijgbaar zijn bij de drogisterij zijn we online gaan kijken. Al snel kwamen wij op de website van Xman-store.

Dit is een website die voornamelijk glijmiddel verkoopt, maar ook andere producten verkoopt op het gebied van erotiek. Op de website kan je kiezen uit verschillende formaten en verpakkingen binnen soorten glijmiddelen van Xman. Hier hebben wij een aantal kleine verpakkingen van gekocht om deze uit te proberen.

Xman silicone kopen

Dit product beviel ons zeer goed. We kregen er zelfs condooms bij geleverd gratis. Het klonterde niet en het voldoet aan alle veiligheidseisen. Dit glijmiddel-product is gebaseerd op siliconen, en daar gaat eigenlijk altijd onze voorkeur naar uit.

Ook dit product beviel ons zeer goed. Je hoefde ook niet zo veel te gebruiken voor het gewenste resultaat. Dit is iets wat ik altijd wel fijn vind aangezien het anders zo’n zooitje wordt met producten die je veelvoudig moet gebruiken.

Xman silicone kopen online

Voor een glijmiddel variant die op waterbasis is gebaseerd vonden wij deze nog wel best prima. Deze hadden wij vooral aangeschaft om het weer eens af te wisselen. Als je liever een glijmiddel wilt op waterbasis, zou ik deze ven zeerste aanraden.

Dus waar wacht je nog op? Xman silicone kopen doe je natuurlijk in de webwinkel van Xman-store.nl. De beste kwaliteit glijmiddel vind je daar tegen de beste prijzen online!