Poppers bestellen

Poppers bestellen?Poppers zijn vluchtige vloeistoffen die een korte roes geven en de sexuele ervaring intenser maken.
Poppers zijn kleine flesjes waarin een heldere vloeistof zit met een sterke geur.

De vloeistof bestaat uit een of meerdere vluchtige (snel verdampende) nitrietverbindingen, zoals amylnitriet, butylnitriet, isobutylnitriet. Oorspronkelijk werd amylnitriet gebruikt in de medische wereld bij hartkwalen, zoals vernauwing van de kransslagader, omdat het een vaatverwijdende werking heeft. Amylnitriet werkt maar zeer kort. Daarom worden er voor medische toepassingen tegenwoordig andere middelen gebruikt.

Poppers worden direct uit het flesje opgesnoven via de neus. Het effect is dan vrijwel meteen merkbaar en houdt drie tot maximaal vijf minuten aan.

Poppers bestellen; Gewenste effecten

Het effect van poppers begint direct na het opsnuiven van de damp door de neus. Een snuif is voldoende voor een effect van ongeveer 1 – 2 minuten. Echter: als je regelmatig poppers gebruikt, bouw je tolerantie voor het bloedvatverwijdende effect op. Dat wil zeggen dat je dan meer neemt om gewenste effecten te bereiken. Als je enkele dagen geen poppers meer inademt, verdwijnt deze tolerantie weer.

GEWENSTE EFFECTEN:

Versterken van lustgevoel (sexueel).
Remmingen vallen weg.
Spierverslappend, ontspannend
Warm gevoel
Een opgewekt, prettig gestimuleerd gevoel.

Waarom je poppers bestellen moet

Als poppers worden genomen vlak voor een een opkomend orgasme wordt het klaarkom-gevoel versterkt. Omdat de erectie vermindert, kan men met poppers het orgasme ook uitstellen. Poppers maken dat aanraken prettig erotisch aanvoelt. Door het spierverslappende effect ontspant de anale kringspier. Dat vergemakkelijkt de penetratie. Alhoewel poppers vooral als een sexuele drug voor homomannen wordt gezien, versterken poppers ook het klaarkomen bij vrouwen.

Door de snelle bloeddrukdaling ervaar je door het lichaam opstijgend warm gevoel. Het gevoel dat het bloed snel naar het hoofd stijgt. Sommige mensen zien oplichtende vlekken als ze de ogen sluiten.

Je kunt hoofdpijn krijgen door poppers. In uitzonderlijke gevallen is de hoofdpijn zo hevig dat men het bewustzijn verliest. Gebruikers melden dat de hoofdpijn soms tot een week kan aanhouden. Het moeite hebben met scherp zien, kan bij sommige mensen enkele dagen aanhouden.